برنج آربوریو مناسب پخت ریزوتو و غذاهای رژیمی
آسیایی ها اغلب برنج را با پوست می خورند. بنابراین آن ها می توانند از ویتامین موجود در این غذا استفاده کنند . انواع زیادی از برنج وجود دارد که برخی دارای دانه بلند و برخی دیگر دارای دانه گرد هستند . برنج ؛ این غذا با پخت به اشکال مانند سوپ ، فرنی ، برنج خورده می شود .
برنج به مدت 4000 سال در چین تولید می شود که یکی از کشور هایی است که قدیمی ترین تولید برنج را دارد . گیاه برنج در آب رشد می کند . می توان آن را در دشت های مسطح که منابع آب فراوان دارد کشت کرد و برای رشد به کود نیتروژن فراوان نیاز دارد . کشت برنج در مناطق خشک و دمای پایین امکان پذیر نیست .
منظور ما از برنج یعنی شکل خام برنج ، یک سطح بیرونی دارد . به منظور به دست آوردن برنج ، این دانه ها تحت فرایند خرد کردن و پرداخت پوسته قرار می گیرند . پوست برنج ، که به سبوس برنج نیز معروف است ، غنی از ویتامین گروه ب است . انواع زیادی از برنج مانند برنج ایرانی ، برنج طارم دم سیاه ، برنج شمال ایران ، بالدو ، گندم کامل ، دلا ، یاسمن ، برنج باسماتی ، برنج وحشی ، برنج کالروز و آربریو وجود دارد . از برنج آربریو که دارای ساختار دانه متوسط و نرم است به ویژه در تهیه ریزوتو استفاده می شود .
برنج آربوریو چیست ؟
برنج آربریو که در آربوریو ایتالیا کشت می شود دارای درصد بالایی نشاسته است . دانه های برنج متوسط وقتی با مایع داغ مخلوط می شوند دارای بافت نرم خامه ای هستند . این بافت خامه ای برنج فرم مورد نظر برای ریزوتو است.
میتوان ریزوتو را با برنج آربوریو که دارای قابلیت جذب مایع بالاتری نسبت به سایر انواع برنج است ، با قوام کامل تهیه کرد . ریزوتو ، یکی از محبوب ترین و مشهور ترین غذا های ایتالیایی ، نوعی برنج پلو با بافت خامه ای است . حفظ قوام ریزوتو بسیار مشکل است . برنج آربریو ، که نشاسته را در حین پخت آزاد می کند ، با عطر و طعم منحصر به فرد قوام و طعم کاملی به ریزوتو می بخشد .
انواع برنج که در دشت پو ایتالیا کشت می شود ، در برخی مناطق ژاپن نیز کشت می شود . برنج آربریو که هنگام پخت ساختار چسبناکی دارد ، به ظروف نیز می چسبد . انواع برنج ، که به دلیل میزان پایین روغن و خاصیت احتباس آب در افرادی که مشکل اسهال دارند ، توصیه می شود ، برای کسانی که مشکلات معده دارند به راحتی قابل مصرف است . در حالی که برنج معمولی توانایی جذب آب به میزان تقریبا 1.5 یا 2 تا 1 را دارد ، برنج آربوریو می تواند آب را به میزان 3 یا 4 برابر جذب کند .
برنج آربوریو چه ویژگی هایی دارد ؟
برنج آربوریو با محتوای آنتی اکسیدانی بالای خود جلب توجه می کند که حاوی 80٪ کربوهیدرات ، 7٪ پروتئین و 2٪ چربی است. برنج آربریو همچنین دارای مقداری فیبر است که حاوی کلسیم ، آهن ، منیزیم ، فسفر ، پتاسیم ، مقدار کمی ویتامین ب 1 و نیاسین است ..
نوعی برنج است ، که حاوی مواد حساسیت زا نیست ، کلسترول را نیز افزایش نمی دهد . 100 گرم برنج آربوریو حدود 360 کالری است . دانه های برنج که دارای ساختار دانه ای گرد و کوتاه هستند ، براق و شفاف هستند . دانه برنج که دارای شکل چاق است ، در وسط آن یک لکه سفید وجود دارد .
برنج آربریو ، که به راحتی هضم می شود و مقوی است ، به بدن انرژی می بخشد . در صورت مصرف زیاد می تواند باعث افزایش وزن شود . غذا های حاوی پتاسیم بالا به دلیل ویژگی تنظیم کننده جریان خون می توانند با خیال راحت توسط بیماران مبتلا به فشار خون بالا و بیماران کلیوی مصرف شوند .
برنج آربوریو یک غذای بدون گلوتن ، همچنین می تواند توسط بیماران سلیاکی که دچار عدم تحمل گلوتن هستند ، مصرف شود . نسبت نشاسته زیاد ، که از جمله ویژگی های برنج آربوریو است ، آن را از سایر برنج ها متمایز می کند . انواع برنج ، که به دلیل داشتن کربوهیدرات زیاد مورد علاقه ورزشکاران است ، یکی از مقرون به صرفه ترین سوخت های بدن است .
Comments
Post a Comment