مینودشت دشتی به زیبایی بهشت در گلستان
مینودشت دشتی به زیبایی بهشت در گلستان استان گلستان همچون فرشی سبز رنگ در شمال ایران پهن شده است ومی تواند در ایام نوروز قاب تصویر شما را به زیبایی پرکند و سفرکردن و قدم نهادن در جای جای این دیار آرامش، شور و نشاط را به شما هدیه خواهد داد و شما مسافران و گردشگران میتوانید خاطرات این سفر را تا همیشه در ذهنتان ماندگار کنید.یکی از شهرهای زیبا استان گلستان، شهرستان مینودشت است که فصل بهار آن با شکوفههای رنگارنگ، سرسبزی دامنهها و دشت هایش در تابستان و همچنین خودنمایی پاییز هزار رنگ در جنگلهای بکر و دیدینی حیرت انگیز است و همه آنها بخش کوچکی از جذابیتهای این شهر به شمار میآیند.
شهرستان مینودشت در ناحیه شرقی استان گلستان و در دنباله دامنه کوههای البرز شرقی واقع شده است و از مرکز استان، ۱۱۶ کیلومتر فاصله دارد. این شهرستان با توجه به مناظر طبیعی، تفریحگاههای زیبا، وجود آثار باستانی، صنایع دستی و تولید ابریشم و تولید عسل از قطبهای گردشکری استان گلستان محسوب میشود. طبیعت بکر و چشم اندازهای بسیار زیبایی است که از گذشته تا کنون به همراه دارد وبه نامهای دشت سبز، دشت بهشت، دشت مینو شنیده میشود.
جاهای دیدنی شهرستان مینودشت
جاذبههای دیدنی و تفریحی شهرستان مینودشت بسیار است که هر کدام دارای جذابیتهای منحصر به فردی هستند از تپه تاریخی بازگیر گرفته تا بوم گردیهای که تنها گوشهای از دیدنیهای دوست داشتنی این شهر به شمار میآیند.
از اماکن گردشگری و باستانی شهرستان مینودشت دشت حلقه در نزدیک دهکده سارلی هلاکو، طبیعت جنگلی و تنگه چهل چای، چراغ تپه، روستای قلعه قافه، تپه تاریخی بازگیر، آق چشمه، آبشار لولوم، آبشارهای ساسنگ، مبارک آباد هستند.
بعد از گردشگری و طبیعت گردی در جنگلهای سرسبز و بکر و جذاب چهل و چای، در ادامه مسیربه روستایی میرسید که میتوان بعد از مدتها زندگی روستایی با غذاهای محلی را چشید تا سفرتان شیرینتر شود.
اگر طرفدار جاذبههای تاریخی هستید این شهرعلاوه بر جذابیتهای طبیعی وبکر با جاذبههای تاریخی اش میتواند حس کنجکاوی شما را پاسخگو باشد.
از مینودشت، سوغاتی چه بخریم؟
معمولا پایان هر سفرنوبت خریدن سوغاتیهای رنگارنگ آن شهر و دیار است تا با همراهی آنها به هرجای ایران، یاد و خاطره سفر در ذهنمان ماندگار باشد و بازار صنایع دستی در این روزها بسیار داغ است. از صنایع دستی این شهرستان میتوان ابریشمبافی، نوغانداری، نمدمالی، آهنگری، قالیبافی و قالیچه، گلیم بافی، سوزندوزی و بافت لباس محلی نمدمالی را نام برد.
Comments
Post a Comment