آیا فروشگاه ساز رایگان امنیت دارد؟
اولین چیزی که باید در مورد امنیت اطلاعات بدانید این است که "100٪ امنیت" وجود ندارد. ممکن است ناامیدکننده باشد ، اما کاملاً درست است. بزرگترین شرکتهای امنیتی جهان بارها مورد حمله قرار گرفته و اطلاعات زیادی را از دست داده اند. به عنوان مثال ، نورتون ، متعلق به سیمانتک ، یکی از بزرگترین غول های امنیتی جهان ، در سال 2001 هک شد. وب سایت ارتش آمریكا ، سونی ، سامسونگ و بسیاری از بزرگترین و معتبرترین وب سایتهای جهان كه امنیت آنها نیز هزینه زیادی در بر دارد ، هک شده است. بنابراین ، اگر سایت ، شخص یا شرکتی 100٪ امنیت سایت شما را ادعا می کند ، بلافاصله بدانید که دیگر نیازی به کار با آن ندارید.اگرچه امنیت 100٪ وجود ندارد ، اما روشهایی برای افزایش امنیت وجود دارد. در عین حال هکرهای حرفه ای وقت و بودجه خود را صرف وب سایت های معمولی نمی کنند. تنها کاری که شما باید انجام دهید رعایت اصول امنیتی است تا 99٪ ایمن باشید. فروشگاه ساز رایگان اوژن تمام سعی خود را در حفظ امنیت فروشگاه اینترنتی شما خواهد کرد و به صورت مرتب از سایت شما بک آپ می گیرید. همچنین در صورت بروز مشکل پشتیبانی 24 ساعته خواهید داشت.
مرحله 1: انتخاب سرور مناسب
با توجه به تجربه شخصی و آماری که در سایت های مختلف مشاهده کرده ایم ، بیشتر هک ها از طریق سرور رخ می دهد و صاحب وب سایت در آنها دخیل نیست. برای راه اندازی فروشگاه اینترنتی می توان از سه نوع سرور استفاده کرد: سرور اختصاصی ، سرور مجازی و هاست مشترک. در این مقاله فرصت شرح کامل این سه مدل را نداریم ، اما شما می توانید به دنبال اطلاعات بیشتر در این زمینه باشید. به طور خلاصه ، سرور اختصاصی برای یک نفر کاملاً قابل دسترسی است و امنیت بالاتری نسبت به دو مدل دیگر دارد. با استفاده از نرم افزار مجازی سازی می توان یک سرور را به چندین سرور (مانند نرم افزار) تقسیم کرد ، اما از سخت افزار مشترک استفاده می کنند و به آن سرور مجازی گفته می شود. سرانجام ، اگر سرور مجازی را با استفاده از نرم افزار مربوطه بین چندین سایت و سرویس گیرنده تقسیم کنیم ، در واقع تعداد زیادی میزبان مشترک ایجاد کرده ایم که هم از سخت افزار و هم از نرم افزار استفاده می کنند. هاست مشترک دارای کمترین میزان امنیت است.
توجه: با توجه به اینکه بیشتر حملات به وب سایت ها از طریق IP آنها انجام می شود ، یک راه حل برای مقابله با این مشکل پنهان کردن IP فروشگاه آنلاین است. برای این کار باید از خدمات CDN استفاده کنید که معمولاً علاوه بر پنهان کردن IP ، مزایا و ویژگی های دیگری نیز دارند که باعث افزایش سرعت و امنیت وب سایت می شوند. فروشگاه ساز رایگان اوژن تمام این قابلیت ها را برای شما فراهم کرده است.
البته امنیت هر یک از این سه نوع سرور به نحوه پیکربندی آنها نیز بستگی دارد. بنابراین ، از نظر امنیت ، هاست مشترک یک شرکت می تواند بسیار بهتر از سرور اختصاصی یک شرکت دیگر باشد. شما باید به سابقه و تجربه شرکت های سرور توجه کنید و سرور خود را با دقت انتخاب کنید.
مرحله 2: رمزگذاری
رمزگذاری اطلاعات باعث افزایش امنیت می شود. با تهیه SSL به راحتی می توانید امنیت سایت خود را افزایش دهید. همچنین فروشگاه هایی که اطلاعات ارزشمندی مانند کارت های شارژ یا اکانت های آنلاین می فروشند ، این کدها را مستقیماً در پایگاه داده ثبت نمی کنند ، بلکه ابتدا آنها را رمزگذاری کرده و سپس در پایگاه داده خود ذخیره می کنند. به این ترتیب ، حتی اگر این اطلاعات به سرقت برود ، تا حدودی ایمن خواهند بود.
مرحله 3: فروشگاه ساز
با انجام دو مرحله قبلی ، امنیت خارجی فروشگاه انلاین شما به حداکثر می رسد. از این مرحله به بعد ، نحوه کار مدیران وب سایت ها. در اینجا ما در مورد فروشگاه های آنلاین صحبت می کنیم ، اما این می تواند برای سایت ساز نیز تعمیم داده شود. برای راه اندازی فروشگاه آنلاین معمولاً دو گزینه دارید.
الف) یک فروشگاه ساز اختصاصی که مخصوص شما نوشته شده است:
طراحی فروشگاه تخصصی قطعاً هزینه زیادی برای شما خواهد داشت. خواه چند برنامه نویس حرفه ای (با دستمزد بالا) را برای کار در خود استخدام کنید یا برای شرکت برنامه نویسی اقدام کنید ، هزینه های بسیار بالایی را متحمل خواهید شد.
البته قیمت بالا به خودی خود اختلالی در این نوع فروشگاهها ایجاد نمی کند. متأسفانه افراد و شرکتهای زیادی مبالغ زیادی را برای ساخت چنین فروشگاههایی دریافت کرده اند اما به نتیجه مطلوبی نرسیده اند. برخی از آنها در محیط کار دارای مشکل هستند ، دیگران نتوانسته اند پروژه درستی انجام دهند و طراح فروشگاه دارای بسیاری از مشکلات و بسیاری موارد دیگر است که شما باید بدانید تا در مورد خود تحقیق کنید.
ب - راه دوم استفاده از فروشگاه ساز رایگان است. اوژن یکی از بهترین نمونه های ایرانی است.این فروشگاه ساز بهترین گزینه برای ایجاد فروشگاه اینترنتی برای کسانی است که می خواهند با برنامه ریزی و به طور مداوم کار کنند. اما چرا ؟
مرحله 4: سطح دسترسی
یکی از مشکلاتی که در فروشگاه های اینترنتی با آن روبرو هستیم سهل انگاری در سطح دسترسی کاربر است. متأسفانه مدیران فروشگاه ها ، خصوصاً در ابتدای کار خود ، چون هنوز فروش زیادی ندارند ، به امنیت فروشگاه خود اهمیت نمی دهند و به راحتی دسترسی به مدیریت و میزبان یا سرور خود را به هر دوست و آشنایی می دهند. در بسیاری از موارد ، ممکن است مشکل خاصی وجود نداشته باشد ، اما بارگیری کد مخرب یا ماژول های مشکل ساز و ناامن در فروشگاه شما می تواند خیلی راحت و سریع اتفاق بیفتد. سعی کنید هرگز به افراد خود اجازه دسترسی به سایت خود را ندهید.
نکته: هرگز به افراد و سایتهای غیر قابل اعتماد و مورد تأیید دسترسی غیر قابل اعتماد (حتی موقت) به سایت خود ندهید.
مرحله 5: پلاگین های رایگان را نصب نکنید
کلمه رایگان بسیار وسوسه انگیز است. وندال ها اغلب از یک کلمه و وسوسه مشابه برای هک کردن سایت های کاربران استفاده می کنند. بیشتر کدهای مخرب از طریق ماژول ها و الگوهای رایگان موجود در وب توزیع می شوند. در برخی موارد ، این کدها به صورت عمدی ایجاد می شوند و در بسیاری از موارد به دلیل غیرحرفه ای بودن برنامه نویس ، حفره های امنیتی ایجاد می شوند.
فرض کنید می خواهید یک برج 100 طبقه بسازید. آیا می خواهید برای ساختن این برج از آهن رایگان استفاده کنید که هیچ شناختی از کیفیت آن ندارید؟ برای ساخت فروشگاه ، منبع درآمد و ویترین مغازه خود هیچ خطری نکنید ، زیرا خسارتی که ممکن است در آینده ایجاد کند غیرقابل جبران است. ما توصیه می کنیم تا جایی که ممکن است از ماژول های رایگان ، ارزان یا غیر قابل اعتماد استفاده نکنید ، مگر اینکه توسط تیم برنامه نویس اوژن تأیید شود.
مرحله 6: نمایش خطاها
یکی از روش هایی که هکرها برای نفوذ به وب سایت ها استفاده می کنند استفاده از خطاهای یافت شده در وب سایت است. البته ، اوژن کاملاً به مسائل امنیتی پایبند بوده و حتی هنگام نمایش خطاها ، احتمال هک شدن وب سایت بسیار کم است. با این حال ، بهتر است اصولاً نمایش خطا غیرفعال شود و به عنوان استاندارد فروشگاه فقط در صورت عیب یابی باید در حالت تعمیر باشد و سپس نمایش خطا فعال شود تا خطری برای سایت ایجاد نشود.
در آخر ، امیدواریم که رعایت این نکات امنیت وب سایت و فروشگاه آنلاین شما را تضمین کند.
Comments
Post a Comment